Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

10 Eylül 2013 Salı

iPhone 5S'in Kamerası Farklı bir Lens ve Sensörle Gelecek

Apple'ın yeni çıkaracağı telefon iPhone 5S güçlü bir kamera ile gelecek, iPhone 5S'in kamerası yeni ve daha büyük bir görüntü sensörü daha geniş maksimum diyafram aralığına sahip lensi bir arada bulunmakta. Bu ikili iPhone 5S'in kamerasının şu ana kadar Apple'ın bir telefonda bulundurduğu en iyi kamera olma özelliğinide taşımakta.



8 megapiksellik sensör iPhone 5'te bulunana kıyasla %15 oranında daha büyük, fakat bu genişletme sensörde pixelleri  daha fazla sıkıştırmıyor. Bunun yerine her pixelin genişliğini arttırmayı seçen Apple, iPhone 5S'in kamerasında 1.5 mikron pikseller kullanmakta ve bu rakamın Nokia Lumia da ise 1.1 mikron olması da dikkat çekiyor.

iPhone 5S'in kamerasında daha fazla ışık içeri girmesi için daha da geniş bir maksimum diyafram aralığı barındırıyor. Fakat iPhone 5S'in f/2.2 lensi iPhone 5'in f/2.4 lensine göre daha küçük bir ilerleme vâdediyor. iPhone 5'te bulunan ISO 200 yerine yer alan ISO 160 lensin yapımında beş unsur bulunduğunu belirtsede ilk izlenim mimari kısımda bir değişiklik olduğunu belirtmiyor.  

2 yorum:

  1. İphone telefonların içinde en pahalı ve en iyi olanırdır. Bu iyi olma yanıda işletim sisteminden gelmekte .)

    YanıtlaSil
  2. Adamlar neler üretiyor öyle yaa.Teknolojiye ayak uyduracağız fakat teknoloji geliştikçe cebimizdeki parada artmıyor ki .s

    YanıtlaSil

Dizin Kardeşliği

LinkeLink.org | Link Ekle | Dizin EkleÜcretsiz Dizin SitesiSite Ekle | Link Ekle | Dizin Ekle
SiteTRSite Ekle